Ik ben Florence, happy 40+, mama van Margaux (2008) en Justine (2010) en al ruim 20 jaar partner van Pieter. Ik geef het vak natuurwetenschappen in een Brugse school en doe dat vol overtuiging en uit liefde voor het vak en de leerlingen.

Naast het lesgeven zocht ik iets om mijn creativiteit in kwijt te geraken. Daarom trek ik mij terug in mijn atelier, waar ik werk op vraag van jullie. Ik verwerk mijn eigen stijl in elke creatie met als basis het geboortekaartje, de uitnodiging of jouw gevoel.

Geven is altijd iets geweest waar ikzelf gelukkig van word. Het maakt je hart warm en het toont dat je liefhebt. ‘Geven is graag zien’ is dan ook de slogan van MOOI!

Geboorteschenken blijven mijn topartikel. Ze worden steeds met open armen ontvangen omdat de warmte herkend wordt. Het ontwerp van het geboortekaartje, de kleuren, de naamkeuze is iets heel persoonlijk. Ouders zijn er intensief mee bezig omdat het de weerspiegeling is van hun liefde en het geeft hun stijl weer. Daarom laat ik me inspireren door het kaartje.

Uiteraard staan er naast geboortegeschenken ook nog heel wat andere geschenk ideeën in de webshop. Een traktatie voor verjaardag in de klas, pensionering, oma worden ... Je medeleven betuigen met een persoonlijk geschenk. Een huwelijk of vormsel/lentefeest/communie vieren of eenvoudigweg een verjaardag. Ik zorg voor dat unieke geschenkje.

Vind je in de shop niet wat je zoekt? Stel dan gerust je vraag via het contactformulier.

Ik kijk al uit naar jouw volgende geschenk of attentie die jij wil geven. #gevenisgraagzien